Du kan inte längre registrera dig till det här webinaret

TMS: En nyckel till logistisk framgång

Eftersom vi alla vid det här laget vet att hantering av logistik och leveranskedjor på samma gamla sätt inte kommer att räcka till; här är allt du behöver veta om TMS (Transportation Management System)!

Ett TMS är känt för att optimera transportverksamhet, men visste du att det också möjliggör kostnadsminskningar, förbättrad kundnöjdhet, minskning av koldioxidutsläpp, bättre affärsbeslut och förmågan att anpassa sig till den föränderliga marknadsdynamiken? Och det är inte allt!

Följ med oss tisdagen den 14 maj kl. 16:00 för att upptäcka "TMS: En nyckel till logistisk framgång", ett kostnadsfritt live-webbinar med Marcus da Costa och Fredrik Nergell. Våra experter kommer att guida dig genom de främsta anledningarna till att TMS är dagens ”måste-ha-verktyg”.

Under webbinariet kommer våra presentatörer att fokusera på:
• Identifiera dagens viktigaste logistikutmaningar
• Varför en investering i ett TMS hjälper dig att övervinna dessa utmaningar
• Kundperspektiv


Osäker på om du kan delta? Inga problem, registrera dig ändå, så delar vi inspelningen med dig efter webbinaret! Och snälla, dela gärna den här inbjudan med dina kollegor!      

Ses snart,
Alpega-teamet

Du kan se det här webinaret från din dator, surfplatta eller mobiltelefon.
Alpega Group is a leading global logistics software company offering modular solutions that cover all transportation and logistics complexity needs. 

Presentation av
Marcus da Costa - Senior Sales Manager Nordics
Fredrik Nergell - Freight Prcurement Evangelist

Varaktighet
1 timme

Dela det här webbinaret